No dobra . Nie wiem czy tak mozna ,ale postanowilem stworzyc nowy temat. Cel jest jeden stworzyc legacyhda i hdaenabler aby odpalic karte alc268. Wiem ,ze sie da bo znalazlem temat i pliki na chinskim forum jednak nie idzie sie tam zarejestrowac lub nawet napidac do tego autora rozwiazania.
A wiec czy ktos moze naprowadzic na wlasciwy tor ? Od czego zaczac i takie tam.
Kod:
http://bbs.pcbeta.com/thread-623626-1-1.html
czy faktycznie duzo roboty jest z tym wszystkim ?
_________________ Compal FL90 | Intel Core 2 Duo T7300 | NVIDIA GeForce 8600M GT 256 | Asus WL-270N MiniPCI-E | ST9500325AS SATA 3Gb/s 500GB 5400 |
System:OSX Lion 10.7.1
:mrgreen: czy faktycznie duzo roboty jest z tym wszystkim ?
Niestety jest...
A czemu nie używasz VoodooHDA, przy akurat 268 może lepiej się sprawdzić.
KP miałem jak wrzuciłem do S/L/E . I się poddałem . No ale myślałem o czymś bardziej eleganckim. Niby mam zmodyfikowane AppleHDA ale coś nie bardzo mikrofon nie śmiga podpięty no i jak sleep odpaliłem to potem już brakowało dźwięku.
_________________ Compal FL90 | Intel Core 2 Duo T7300 | NVIDIA GeForce 8600M GT 256 | Asus WL-270N MiniPCI-E | ST9500325AS SATA 3Gb/s 500GB 5400 |
KP miałem jak wrzuciłem do S/L/E . I się poddałem . No ale myślałem o czymś bardziej eleganckim. Niby mam zmodyfikowane AppleHDA ale coś nie bardzo mikrofon nie śmiga podpięty no i jak sleep odpaliłem to potem już brakowało dźwięku.
właściwa wersja voodoohda do systemu oraz prefpanel i mikrofon, sleep itp itd musi działać. Czasami potrzeba podmodyfikować plistę w voodoohda, ale to rzadko jest wymagane.
właściwa wersja voodoohda do systemu oraz prefpanel i mikrofon, sleep itp itd musi działać. Czasami potrzeba podmodyfikować plistę w voodoohda, ale to rzadko jest wymagane.
no juz jest wszystko git . Wiec na ta chwile pozostane przy tym rozwiązaniu. Ale napisałem do admina tego chinskiego forum a rejestracje z palca zobaczymy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.