nie słychać nic prócz trzasków. Walcze już z tym problemem juz kilka dni i próbowałem już wszystkiego, ściągnąłem legacyhda.kext, applehda.kext,applehda1kext. próbowałem VOODOO.kext i również nie działa,czy toś zna jakiś inny sposób zeby audio działało.
Jogi
Wysłany: 2011-07-08, 13:31
voodoo instaler 2.62 nie pomoze?
Usun applehda, legacy hda voodoo i inne tego typu
zainstaluj voodoo 2.62 pod snowa
ew poradze ci to co poradzil mi fenriz
Cytat:
Na trzaskanie i charczenie w Voodoo pomaga ustawienie suwaków w panelu preferencji Voodoo: Imput Gain na 0 i PCM do końca. Żeby ustawienia były na stałe musisz dopisać sobie do kexta (plik info.plist) Voodoo coś takiego:
po pierwsze zniknęła mi karta muzyczna z sprzęt/dźwięk, po drugie gdy próbuje wejść w ustawienia voodoo wyświetla się komunikat: can't get registry-entry patch
czy jest możliwe że jest temu winna karta graficzna??
[ Dodano: 2011-07-09, 11:09 ]
czy nikt nie jest w stanie mi pomoc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.