az tak to nie chce chyba, ze w koncu do VoiceOver wydadza polski glos to sie zastanowie... a propos tak BTW to podobno w Lionie maja byc dodatkowe glosy i chyba podobno nawet polskie, tos cps wie?
W tym wątku znajdziesz i kexty do ALC pokładowego i odnośniki jak uruchomić HDMI na GT240.
Nie wiem, moze czegos nie rozumiem w tym watku albonie jasno pisze... ale mnie nie interesuje audio po HDMI, bedzie... super, nie bedzie mala strata bo HDM i tak nie uzywam... To co mnie interesuje to dzwiek z ukladu ALC889A na plycie... Zatem... Czy faktycznie w podanym przez Ciebie watku sa jakies kexty do ALC889a majace odpalic audio po HDMI + dzwiek na plycie lub takie, ktore wytna w pien obsluge HDMI iuruchomia na powrot dzwiek na plycie gliownej? Pytam bo naprawde tego nie zauwazylem... jesli sie myle, prosze pomozcie bo nie bardzo mam ochote kupowac innej grafiki tylko po to
poradnika, ale cos poszlo nie tak, to co zrobilem to:
1. wygenerowalem DSDT.aml za pomoca DSDT Autopather
2. otworzylem plik DSDT.aml w DSDTse
3. ze strony
pobralem plik DSDT-GT240+HDMI.dsl i wkleilem i po otwarciu go w DSDTse skopiowalem i wkleilem jego zawartosc do DSDT.aml w drugim oknie edytora - niestety jak kliknalem na compile DSDT wyskoczyl jakis blad, ktorego nie rozumiem, moze ktos bylby tak mily i moglby mi wykonac poprawiony plik DSDT.aml? podeslalbym aktualny wygenerowany przez DSDT autopathera, mozliwe, ze to jakas glupota a ja sie krece w kolko za wlasnym ogonem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.