Sorry za odkopywanie tematu ale mam problem z dźwiękiem cyfrowym. Analogowy działa OK ale chciałbym puścić sobie dźwięk przez kino domowe. Kupiłem kabel coax 10 metrów, podłączyłem, przełączyłem output na Digital w ustawieniach MIDI i nie słyszę nic - żadnych dźwięków systemowych, muzyki, zero...
Szukałem czegoś na ten temat w necie, instalowałem jeszcze raz kexty z MultiBeast i niestety dalej cisza.
Czy ktoś mógłby mnie nakierować co mogę zrobić, żeby wyjście cyfrowe zaczęło działać?
Moja płyta to GA-X58A-UD3R (ALC889). System: Snow Leopard 10.6.6 Retail
Poprosimy o resztę istotnych informacji... czego używasz do odpalenia dźwięku, AppleHDA czy VoodooHDA. Masz ALC889A czy ALC889 - to bardzo istotne, bo to dwa różne kodeki.
Wybaczcie panowie ale chyba mam gorszy dzień Właśnie odkryłem, że dwukrotne naciśnięcie przycisku AUX/DI na pilocie od amplitunera w magiczny sposób przełącza w tryb digital
Wszystko działa jak należy, nie było pytania. Mimo wszystko dziękuję za pomoc!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.