bogdanh Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 286 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-03, 20:30 No to wymiekam - pomozcie - jaka karta ruszy od kopa?
Jak pisalem wczesniej walczylem ze 2 tygodnie z ALC888 i mam tylko polowiczny sukces.
Jedno dziala, inne nie. WoodooHDA po restarcie przestaje podtrzymywac ustawienia.
Jednym slowem mam dosc.
Jaka karta PCI/PCI-express dziala bezproblemowo?
Potrzebuje wyjscia na glosniki, osobnego wyjscia na sluchawki, wejscia liniowego i mikrofonowego.
Nie jestem fanem muzyki wiec nie oczekuje idealnej jakosci.
No i cena - pi razy oko - do 150.
Bede wdzieczny za podpowiedz, a moze uratuje sie przed samozaglada. )
System 10.5.6 (pod AMD) o ile ma to znaczenie.
_________________ Mac OS X 10.6.4 ; P41-ES3G ; 2,7GHz Intel Core 2 Duo ; GeForce 7600GS
Bezproblemowe to raczej karty na USB - polecam użyć szukaj - bo i karty na USB i na PCI były opisywane i to w tym dziale, przy czym jeśli są karty PCI to raczej do zastosowań studyjnych.
Ja posiadam ALC888 lecz zintegrowaną ,ale dowiedziałem się odnośnie mikrofonu że np. przed rozmową w skype trzeba w ustawieniach VoodooHDA podgłośnić mikrofon. Nie powiem dokładnie co i jak ale myślę że Cię dobrze nakierowałem
_________________ iPhone 3GS iOS 5.0.1 / OSX 10.7.2ASUS P5G41T M LX|| Q6600 || G41/ICH7 || ALC 887 || DDR3 4GB ||GeForce 8400 GS|| Maxtor 500 GB SATA || DVD SATA ||
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.