Wysłany: 2011-02-08, 10:59 Snow Leopard 10.6 retail i mbox2 (USB)
Cześć
Planuję zainstalować Snow Leoparda na PC. Konfig kompa podałem w wątku http://forum.osx86.org.pl...tail-vt3850.htm
Da się poprawnie skonfigurować zewnętrzną kartę dźwiękowa mbox 2 na usb 2.0 ?? Info z menadżera urządzeń:
USB\VID_0DBA&PID_3000&MI_01\6&11432128&0&0001
Dodam że karta posiada sterowniki pod system Mac OS X.
Drugi post.
Piszesz że karta ma sterowniki pod Mac OS X, ale nie napisałeś pod jaką wersje. Jeżeli są typowo pod Snow Leoparda to nie wiem czym sie martwisz.
Drugi post.
Piszesz że karta ma sterowniki pod Mac OS X, ale nie napisałeś pod jaką wersje. Jeżeli są typowo pod Snow Leoparda to nie wiem czym sie martwisz.
Ogólnie ludzie pracują na Snow Leopard z mbox-ami. Ja bardziej myślałem że moja konfiguracja może sprawiać problemy w korzystaniu z tej karty (np. że nie będę mógł czegoś ustawić bo płyta główna na to nie pozwoli, lub coś w tym stylu). Jeśli to są niezależne kwestie temat uznaję za zamknnięty.
Pomógł: 234 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-02-08, 11:52
Mbox2 jest na USB. Więc jeśli działa USB, to działać musi i karta.
Ogólnie cały ProTools jest zdecydowanie bardziej zorientowany na Mac OS, niż na Windows, więc o wsparcie software/drivers martwić się nie musisz.
Mbox2 jest na USB. Więc jeśli działa USB, to działać musi i karta.
Ogólnie cały ProTools jest zdecydowanie bardziej zorientowany na Mac OS, niż na Windows, więc o wsparcie software/drivers martwić się nie musisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.