W końcu znalazłem trochę czasu by o tym napisać. Pod kextami Voodoo czy jakimikolwiek innymi strzela mi dźwięk, to znaczy jak np mam włączonego VLC z mp3 i pracuje z systemem, nasila się gdy przechodzę z katalogu do katalogu, czasem nie ma w ogóle to samo z mplayerem identyczne objawy. Macie jakąś radę. Jest już sposób by patchować własnoręcznie appleHDA ? Bo to by było chyba najlepsze ale narzędzia z leoparda i wykonany nimi HDA daje KP
_________________ Pentium G620 LGA1155 ASRock H61DE/S3 2x2GB RAM DDR3, Radeon HD5450, Samsung F1 500GB Fortron 350W MDN Windows 7 HP Mac OS X Lion DP4
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.