Wysłany: 2011-08-02, 14:23 voodooHDA i zapamiętanie ustawień
Mam mały problem z panelem voodooHDA. Jak ustawie sobie suwaki wg własnych upodobań to po restarcie wracają one do ustawień początkowych. Czy jest jakiś sposób na zapamiętanie moich ustawień?
Panowie! Niech mnie któryś z Was oświeci bo po nocy intensywnych poszukiwań ręce mi już opadają. Ten plik trzeba samemu utworzyć czy on już gdzieś istnieje w systemie?
Istnieje w VoodooHDA.kext Znajdź go w finderze, kliknij PPM i wybierz "Pokaż zawartość pakietu". W folderze Contents jest plik Info.plist który musisz wyedytować.
A tak w ogóle, jak chcesz odpalać dźwięk z tej karty co masz w stopce to chyba ruszy z LegacyHDA + zmodyfikowane AppleHDA, Voodoo to zło aczkolwiek jak inaczej się nie da to też dobre http://forum.osx86.org.pl...4ter-vt4435.htm albo
Znalazlem voodooHDA do tego modelu na jakimś forum. Wszystko działa po za wbudowanym mikrofonem. Muszę się posiłkować zewnętrznym pod wejściem liniowym. Tego problemu nie potrafiłem przeskoczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.