Czy udało się komuś w ogóle tą kartę odpalić na Snow Leopardzie? Męczę się od tygodnia i nawet nie widzi mi tej karty. Raczej z tego co czytam na forach zagranicznych itd, to na dzień dzisiajszy karta jest nie do uruchomienia.. :(
[ Dodano: 2011-09-20, 12:48 ]
Czy jest już jakiś kext do tej karty ? Chodzi komuś?
[ Dodano: 2011-09-20, 12:49 ]
MietasSR napisał/a:
Jak w temacie. W moim netbooku mam takową kartę i wydaje mi się że powinna ona działać, jednak nie działa. Nie pomaga dopisywanie ID etc. Ktoś ma jakiś pomysł co jeszcze możnaby zrobić, aby tą kartę odpalić?
Czy jest już jakiś kext pod tą kartę? Działa komuś?
Podczepie sie. Mam też ów PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_051014E4&REV_01
Interesuje mnie zmiana Country (mam US nie wiem dlaczego jak laptop kupiony w PL) oraz chciałbym odblokować pasmo 40MHz - domysle sterowniki np. na windows nie dodaja sekcji dot. tego pasma do rejestru gn40.options.reg i nbg40.channels.reg w pliku bcmwl6.inf.
Jak zfleshowac na JP lub PL ? można prosic o jakas instrukcje, mysle ze potem bedzie z gory chyba ze karta niedosc ze softwarowo wykastrowana to i sprzetowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.