Witam, czy ktoś może doradzić mi jaką karte wifi pod leo 10.5.6, najlepiej by bylo dostac identyczna jakie sa montowanie w macbookach, juz tyle razy probowalem roznych sposobow z netu ze nie mam wiecej sily ,za kazdym razem koczylo sie to na kernel panic,i przewaznie wszystkie instrukcje i kexty sa pod snow leopard, mam karte Atheros AR5BXB63
Pozatym już pisałem abyś zaznajomił sie z działem o kartach sieciowych. Dlaczego mamy pisać Nty raz to samo. Mozesz przeglądnać tematy i wyciągnąć wnioski
Pomógł: 234 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-13, 20:19
Jeśli do laptopa to najlepiej kupić oryginalnego AirPorta - na allegro, zależnie od wersji, można kupić za 30-70 zł.
Jeśli do stacjonarnego, to np. Asus WL-138g v2 działa bardzo dobrze (z tym, że to jest b/g).
Można też ewentualnie coś na USB...
Przejrzyj sobie wątki z tego działu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.