Mam postawionego iAktos'a v7, wszystko śmiga i w ogóle super z tym, że mam problem ze sterownikami do karty sieciowej(Realtek RTL8168/8111)
R1000 mi nie działają, pisze coś tam na macu że są złe proszę poszukać aktualnych lub skonsultować się z kimś tam... Może posiada ktoś z Was jakieś inne sterowniki do tej karty?
DZIKUJĘ Działa... tylko dziwi mnie że można je ściągnąć ze strony producenta, była to ostatnia strona na której bym ich szukał... no ale najważniejsze że wreszcie mam internet!
nie wiedziałem o tym a poza tym to wszędzie gdzie pojawiał się temat mojej karty, były podawane te przerobione sterowniki z linuxa które mi nie działały podczas gdy sterowniki są na stronie producenta...
Jochan, Na szczęście produkty które można zainstalować lub podłączyć do maczka coraz częściej posiadają sterowniki dla tegoż systemu... A te karty akurat posiadają sterowniki już od bardzo dawna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.