Wysłany: 2011-04-05, 02:08 Zło - WineHQ i brak netu ;/
Alo !
No to właśnie sam sobie zrobiłem problem i nie wiem jak go rozwiązać mianowicie : Bawiłem się WineHQ, zainstalowałem, próbowałem (aby odpalić Runes Of Magic) no i wywaliło mi net ;/ Usterka wygląda tak : net jest w terminalu, mogę pingować np www.onet.pl (więc działa też DNS ale system nie widzi neta.. Robiłem wszelkie restarty Airporta, diagnostyke, przywrócenie uprawnień (nie podmieniałem kexta bo net śmiga na terminalu) Mam Atheros AR9285 802.11b/g/n Wireless Network Adapter <- on działa, łączy się ale system nie widzi neta.. HELP !
Też nie ma co podmieniać bo wszystko działa na modyfikowanym ionetworkingfamily.kext. Nagle pojawił się taki problem WiFi połączone, ping z terminala śmiga ale opera, safari, SU twierdzi, że nie ma neta ;///
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.