Spróbuj... w końcu karta Ci się popsuła... ile będzie Cię kosztował telefon i krótkie poinformowanie że "karta się popsuła"... Z punktu widzenia konsumenta to oni nie mają teraz technicznych możliwości świadczenia Ci usługi... i gdybyś nie mógł (potrafił) sam sobie zmieniać mac'a to mógłbyś po poinformowaniu operatora, nie płacić za coś czego nie potrafią Ci świadczyć.
Niestety nic to nie dało, więc skasowałem stworzone pliki i usunalem wpis ktory dodawalem do pliku /etc/hostconfig no i teraz przy uruchomieniu systemu dostaje cos takiego:
O właśnie, mam to samo, zrobiłem naprawianie uprawnień ale lipa. Nie przeglądałem jeszcze tego katalogu, ale prawdopodobnie chodzi o to, że któryś z plików/folderów? w tym folderze ma złe uprawnienia.
(chodzi o ten komunikat przy starcie)
_________________ eMachines E730G (MBP8,2) | i5-430M | 2GB RAM DDR3 | HDD 320GB | Radeon HD5470 512MB (QE/CI @ Lion) | Atheros AR9287 | OS X 10.7.2 & Kubuntu 11.10 AMD64 & Gentoo AMD64
Modyfikuję framebuffery ATI Pisać w razie potrzeby.
Piszę poprawnie po polsku!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.