Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 30 Skąd: Sopot
Wysłany: 2009-06-03, 18:12 Drukarka Lexmark z600
Witam!
Czy jest jakakolwiek szansa uruchomienia tej drukarki? Na stronie lexmark.com nie ma sterowników (jest tylko Utility). Na downloadzie apple jest paczka ze sterownikami do drukarek Lexmark ale nie ma wśród nich sterownika do z600. Ściągnąłem retail'a i zainstalowałem sterowniki Lexmarka z "pakietów opcjonalnych" ale wśród nich również nie było z600. Może są jakieś inne sterowniki w podstawowej instalacji? Tego niestety nie wiem, bo instalowałem dystrybucję iDeneb.
Czy ktoś ma może tę drukarkę?
Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 30 Skąd: Sopot
Wysłany: 2009-06-04, 07:18
Na sterownikach od innej drukarki nie działa.
Tak. Jest wspierana. Na stronie lexmarka jest napisane, że sterowniki są dostarczane wraz z Leopardem. Właśnie dlatego ściągnąłem retaila. Tylko, że problem polega na tym, że po zainstalowaniu sterowników z pakietów opcjonalnych nadal nie ma go w systemie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC x86. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.