Wysłany: 2011-12-19, 12:20 Maksymalne odczyty 250mb na SSD Corsair Force GT 120GB SSD
Witam,
Zachwycony szybkością działania dysku SSD na SnowLeo postanowiłem przetestować prędkość read/write w programie AJA Test. Niestety program pokazuje mi maksymalnie 250MB/s odczytu/zapisu - pod Windowsem bez problemu 450/400MB/s.
Wyczytałem, że problemem może być negocjowalna prędkość połączenia, która u mnie wynosi tylko 3 Gigabity. Nie za bardzo nawet wiem, gdzie można zmienić ten parametr, lub jakiego kexta wgrać żeby oszukać system. Moja płyta to P8Z68 Deluxe, Załączam zrzut ekranu. Za wszelką pomoc z góry wielkie dziękuje.
Wow, dzięki wielkie za kexta, działa perfect. Mam narastający dług wdzięczności wobec Ciebie, jeszcze raz wielkie dzięki za zmodyfikowanego Biosa i pomoc przy odpalaniu P8Z68
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.