Witam! Z góry informuje, że jestem laikiem w tych sprawach. Otóż zainstalowałem IAtkosa S3 V2, przy instalacji zmieniłem tylko bootloadera na Chameleona V5. Wszystko pieknie się zainstalowało tylko, ze mysz nie działa, kursor jest, ale nie moge nim poruszac. Klawiatura mam na USB i chodzi. Mysz równiez mam na USB, ale przez odbiornik dawniej używałem zestawu bezprzewodowego klawiatura+mysz, chyba Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 czy cos takiego. Proszę pomóżcie. Załącze info z AIDA 64
1. Gigabyte GA-H55M-S2H
2. i5-750 2.66GHz
3. ITE IT8720 (to chyba to, ale nie jestem pewien)
4. brak
5. Asus Radeon HD5670 1GB DDR5 128 b
6. ALC887
7. Realtek PCIe GBE Family Controller
8. ASUS 802.11n Wireless LAN Card
9. SATA , jeden dysk Samsung F3 750 GB- pierwsza partycja- windows, druga- mac, trzecia -dane (wszystkie partycje podstawowe)
10. Klawiatura USB, Mysz odbiornik USB
[/list]
Ostatnio zmieniony przez ronek22 2011-12-20, 19:12, w całości zmieniany 1 raz
Chciałem zaktualizować, zrobiłem bootowalnego pendrive, właczyłem MACA i była paczka do zainstalowania, tylko, że nie miałem jak jej zainstalować bez myszki. Pomożecie mi, please
Zaktualizowałem do 10.6.8 i wgrałem kexta od nawcoma. Niestety, ale gdy uruchamiam system pokazuje sie apple na szarym tle ładuja, a potem czarny ekran i nic więcej. PS. może lepiej wgrać retaila?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.