Wysłany: 2011-08-03, 02:15 Problem z działaniem Cordless Keyboard
Witam posiadam logitech cordless keyboard canada 210 (klawiatura).
Niestety Snow Leopard nie wykrywa mi jej.
Jest ona bezprzewodowa i działa na zasadzie sygnału wysyłanego z odbiornika podłączonego do kompa na USB.
Czy może mi ktoś powiedzieć czy jest jakis kext czy sposób żeby ją odpalić?
Dodam że podłączone inne klawiatury przez usb działają gładko i elegancko, ale problemem jest dla mnie korzystanie z dwóch klawiatur na jednym PC ( ta wyżej wymieniona działa super i jestem przyzwyczajony do użytkowania i nie chicałbym zbytnio z jej rezygnować).
Z góry mówie ze szukałem rozwiązania problemu ale nie znalazłem nic na ten temat ;/
Niestety przy tej klawiaturze (nie dalo sie skonfigurowac, wybralem region europejski) wybor polskich znakow konczy sie przejsciem do roznych skrotow(alt+s=zachowaj itp.) a nie jak w poprzedniej do naszych znakow.
Mozesz mi powiedziec jak to ustawic zeby dzialalo ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.