Photo
Adobe Photoshop CS4
iPhoto - zarządzanie baza zdjęć i filmów
Video
DivFix++ - naprawianie uszkodzonych plików divx
Final Cut Pro - edycja video
iMovie - edycja video
Motion - edycja video
Submerge - wstawiane hardsubów
VisualHub - konverter video
VLC - player video
MPEG Streamclip - konwerter video
Audio
CoverScout 3 - okładki dla plików muzycznych
iTunes - player
Others
ClamXav - nie wiem po co ale mam (antyvirus)
CleanApp - dezinstalator aplikacji
CrossOver
CrossOver Games
FileSalvage - odzyskiwanie plików
LogicielMac Update
muCommander - dwuokienny manager plików
OnyX - pilnuje porządku w systemie
Smultron - edytor textu
StellarPhoenix - odzyskiwanie plików
The Cheat - lekka pomoc w grach
The Unarchiver - archiwizator
Time Machine
Toast Titanium - nagrywanie płyt
VMware Fusion - wirtualna maszynka (XP)
QNapi - napi-projekt pod mac'a
WhereIsIt (CrossOver) - katalogowanie płyt
hmm pewnie o czymś zapomniałem z racji tego że siedzę teraz na @#$%^& Windowsie (jak na razie)
_________________ iHack ProMultiboot Chameleon 2.1 RC5 r18xx Asus Rampage II Extreme # Intel Core i7 920 D0 @ 4.0GHz (Noctua NH-U12P SE1366) # nVidia GTX285 @ 702/2592 # SupremeFX X-Fi Audio Card # Kingston 1600MHz HyperX CL9 (3x2048) # Belkin Mini BT Adapter # Asus WL-138g v2 # Thermaltake Kandalf VA9003BWS # Dell UltraSharp U3011ADD: Logitech MX Revolution, Logitech diNovo Edge, WD My Book Studio II 2TB, Seagate 750GB External Free Agent PRO <- truposz, niedługo pier*** go przez okno Browser Speed Comparisons / Piszę poprawnie po polsku!
stuffit czasami wywala bledy ze bledy w archiwum albo inne takie bzdury
niezawodny jest UnRarX
Dokładnie potwierdzam szkoda zachodu z innymi. Nie raz miałem błędy ale jak zainstalowałem UnRarX wszystko się bezproblemowo rozpakowuje i program free
NIE masz na gorze dostęp do wpisania hasła mam same pliki z hasłem i sie rozpakowują ,wcześniej tylko musisz zatrzymać rozpakowywanie i podać hasło i ok i dalej wciskasz extract i już jest ok
POZDR
CoolBook to program umożliwiający zmianę napięcia procesora w komputerach MacBook (Pro, Air). Po tym zabiegu spadnie jego moc obliczeniowa, a razem z nią temperatura komputera. Oprócz tego wiatrak będzie mógł chodzić na dużo mniejszych obrotach, dzięki czemu spadnie także hałas przez niego wytwarzany. Inną zaletą działania programu jest to, że będzie on mógł dłużej działać na baterii.
Kod:
http://www.coolbook.se/CoolBook.html
_________________ Retail Lion 10.7.2 64 bit - Chameleon DSDT|Celeron DualCore E1400 (vanila kernel outof box)|Gigabyte GA-EP41-UD3L -Audio ALC888|AudioUSB SWEEX SC004(outof box)|LAN RTL8111C/D (outof box)|GF 9400GT (EFIString)
Informacje nowości newsy ze świata Hackintosh.Video, poradniki, niezbędne pliki instalacyjne
Więcej na http://forum.osx86.org.pl...t1978.htm#19481
Poszukuje programu do kopiowania DVD tylko takiego co zrobi mi kopie płytek zabezpieczonych ,gdyż kupuje oryginalne dvd w empiku dla mojej córki i muszę zrobić kopie, bo jak nie zrobię to takie dvd wytrzymuje tylko miesiąc , a później jest już polowa nie do odczytu , a tak dam jej kopie ,a oryginał będę miał w razie czego:) Fajnie by było jak by program był darmowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.