Czyli dwa takie wiatraczki i buda zapewniona? Spoko, dzięki.
Kod:
http://bit.ly/uR86jb
_________________ Retail Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 | Windows 7 | Debian Squeeze, All in 64bit | i7 870 | ASUS P7P55 LX | Realtek AC97 | Radeon HD 5770 | SATA 1TB Samsung | 8GB RAM | Sweex SC016 USB Sound Card Piszę poprawnie po polsku! | R.I.P Steve Jobs
Ojoj wielkie dzięki ;-D. Generalnie muszę pozbierać jeszcze pieniądze ale pozbyłem się komina i zamontowałem z przodu jakiś mały wiatraczek ze starego PC. Podobno -7°C.
_________________ Retail Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 | Windows 7 | Debian Squeeze, All in 64bit | i7 870 | ASUS P7P55 LX | Realtek AC97 | Radeon HD 5770 | SATA 1TB Samsung | 8GB RAM | Sweex SC016 USB Sound Card Piszę poprawnie po polsku! | R.I.P Steve Jobs
Odkurzaczem zrobiłem ile mogłem, jutro idę po sprężone powietrze.
Jeśli nie masz zbyt dużo funduszy, to nawet najtańsze śmigło jest lepsze niż żadne... zamontuj je na kołkach gumowych i będzie względnie cicho i przewiewnie.
O ile się nie mylę na Asusie zadziała profil QFan na wentylu 3pin. Spokojnie możesz brać 2 szt - razem z wysyłką wyjdzie tyle co jeden enermax. Sam posiadam trzy Sigmy EVO 3x @900 rpm (wywiew, cpu, zasilacz) na wlot mam xthermala bo mi został z coolera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.