czyszczenie skończyło się zbytnim zawilgoceniem środka, klawiatura nie odpowiadała. Więc pomału zaczęłam ja otwierać. Okazało się iż jest to praktycznie niemożliwe
Zero wody i innych chemikaliów - ja tak zrobiłem to ten syf zalegał w klawiaturze.
Tylko i wyłącznie dynxem - kup ćwiartkę wystarczy w zupełności. Ostatnio w przedszkolu Doprowadziłem tym do porządku wszystkie widea i dvd. Na palec i jedziesz po głowicy, z soczewka od dvd było więcej zabawy ale ta metoda jest o wiele lepsza niż płyty czyszczące. Mankament to to iż trzeba rozebrać sprzęt.
Plusem denaturatu jest to iż kompletnie cały wyparowuje lepiej niż alkohol :]
ps. Przeglądnąłem oferty - tylko za granicą Polski można dostać 07' alu :\
_________________ iHack ProMultiboot Chameleon 2.1 Enoch-r1970 Asus Rampage II Extreme # Intel Core i7 920 D0 @ 4.0GHz (Noctua NH-U12P SE1366) # nVidia GTX285 @ 702/2592 # SupremeFX X-Fi Audio Card # Kingston 1600MHz HyperX CL9 (3x2048) # Belkin Mini BT Adapter # Asus WL-138g v2 # Thermaltake Kandalf VA9003BWSADD: Dell UltraSharp U3011 # Logitech MX Revolution # Logitech diNovo Edge # WD My Book Studio II 2TB # Logitech Z5500 Browser Speed Comparisons / Piszę poprawnie po polsku!
Spokojna głowa - przetestuj sobie. Te klawisze są bardzo wytrzymałe.
Denaturat to nie kwas
ps. Chyba wątpię aby udało mi się znaleźć taka sama :( Np na Allegro jest pełno małych bez numerycznej. Za to te co są czyli 2 cena sięga ponad 200 PLN - a ja sprzedałem zapasową za grosze
_________________ iHack ProMultiboot Chameleon 2.1 Enoch-r1970 Asus Rampage II Extreme # Intel Core i7 920 D0 @ 4.0GHz (Noctua NH-U12P SE1366) # nVidia GTX285 @ 702/2592 # SupremeFX X-Fi Audio Card # Kingston 1600MHz HyperX CL9 (3x2048) # Belkin Mini BT Adapter # Asus WL-138g v2 # Thermaltake Kandalf VA9003BWSADD: Dell UltraSharp U3011 # Logitech MX Revolution # Logitech diNovo Edge # WD My Book Studio II 2TB # Logitech Z5500 Browser Speed Comparisons / Piszę poprawnie po polsku!
Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-12-28, 23:23
oswaldini napisał/a:
Tą co pokazuje rzooff, kupiłem nówkę, leżaka w foli i z pudełkiem za 120zł
Wiadomo, że okazję można ustrzelić jak się poczeka i śledzi aukcje, ale na dzień dzisiejszy lepszej oferty nie widzę...
Chyba, że ktoś z nas sprzeda swoją
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.