Wysłany: 2011-08-02, 09:26 Dostałem Bana, ale nie z mojej winy
Witam.
Jak w temacie. Dostałem bana, ale nie z mojej winy.
Wczoraj wieczorem byłem u cioci na urodzinach.
Zrobiło się już późno więc usiadłem przy komputerze, zalogowałem się na forum coś tam poczytałem o moim problemie ze sleepem na lenovo t61.
Kiedy ciocia kroiła torta no nie mogłem się oprzeć i poszedłem do salonu. Gdy wróciłem moja starsza siostra ( 17 lat) siedziała przy komputerze.
Kiedy mnie zobaczyła ,,zeszła'' z komputera. Wszystko pięknie poszperałem sobie po allegro, pograłem w MOH, no i tata stwierdził, że pora już iść.
Po powrocie do domu zajrzałem przed snem na forum, a tu informacja, że dostałem bana. POszedłem do siostry ona się przyznała do jakichś manewrów na forum. Pól nocy nie spałem.
To co jest napisane powyżej jest całą prawdą, przysięgam, że to nie ja zaśmieciłem forum.
Bardzo Bardzo przepraszam za siostrę ( mam nadzieję, że w zaden sposób nie obrażam kobiet ), TO FORUM TO CAŁE MOJE WAKACYJNE ŻYCIE,
No poza jazda na rowerze. Mam to forum ustawione jako stronę startową. Teraz widzę tylko Jesteś zbanowany ( po angielsku).
Rozumiem, że odbanowanie może być kłopotliwe dla Administratorów, ale bardzo proszę o odblokowanie mojego kąta.
Czy nigy sie nie zdarzyło, że ktoś inny coś Wam zepsuł. Bardzo proszę o wyrozumiałość i odblokowanie.
Podpisał
GPSPL
PS: Starałem się pisać poprawnie, ale jestem dyslektykiem i za wszystkie błędy przepraszam.
Jeszcze coś Bardzo proszę o nie pozostawianie mnie w niepewności.u
[ Dodano: 2011-08-02, 09:54 ]
to nie moje kąto, kolegi z klasy
Wiem, że to ode mnie nie zależy ale, moim zdaniem SexBomB kłamie, nie pierwszy raz widzę takie wymówki, że to "moj brat, moja siostra, moja mama, moj tata, moj pies, moj kot, moj kolega" itp.
Skoro byłeś w innym domu to pewnie przez ten czas było inne IP, co nie? Można w ten sposób sprawdzić.
Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-08-02, 11:43
Ewidentne kłamstwa.
Nie trzeba sprawdzać IP, żeby zauważyć, że "siostra" musiałaby być zastanawiająco dobrze obeznana w temacie. Bo pośród wpisów "zainstaluj liona" są i takie:
gpspl napisał/a:
Poszukaj na kexts.com
gpspl napisał/a:
Wgraj voodooHDa 2.7.1
gpspl napisał/a:
dograj legacy kernel
SexBomB napisał/a:
to nie moje kąto, kolegi z klasy
Wszyscy Twoi koledzy mają tego samego avatara?
Nie traktuj nas proszę jak idiotów, oraz włącz autokorektę, bo głowa boli...
No sorry ale jak się śledzi forum na bieżąco to widać na czysto, że gpspl pisze posty chyba tylko po to żeby nabić sobie licznik, niska wartość merytoryczna + masa błędów co widać w pełnym od tego Koszu, ban przynajmniej czasowy na przemyślenia się należał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.