Coż, jeśli będzie tak przeładowane reklamami i zbędnymi funkcjami jak wersja na Windows, to nie tknę się tego.
Ciekawe, czy zrobią wersje na linuxa, bo wg. statystyk w Polsce więcej osób używa pingwinka niż mac osa.
P.S. Mogłaby w końcu wyjść stabilna wersja Tlena pod Snow Leo.
@down ja do adium nie mogę przywyknąć. Tylko Kadu i Tlen.
_________________ Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 (Retail x86_64)|Samsung R510|Magic Mouse
Core 2 Duo T6400 2GHz|4GB DDR2 800MHz|PM45 + ICH9M|GeForce 9200M GS 512MB|ALC262|HM500JJ|Yukon 88E8055|BCM94321MC Piszę poprawnie po polsku!Nie pomagam prywatnie przez PW. | Kext Wizard | Chameleon Wizard | HDA Wizard
Ostatnio zmieniony przez janek202 2010-03-27, 22:39, w całości zmieniany 1 raz
tak, te reklamy to masakra, ale tez zauważyłem że GG cos namieszało bo zdarzaja się problemy w komunikacji jeśli jedna osoba używa natywnego klienta a druga np. Kadu czy Adium. Chyba ze autorzy alternatywnych klientów sie jakos z tym uporają (czego szczerze im zycze)
I po co ci to? Lubisz zbierać ludzi z którymi zagadasz raz na rok?
Ja np. ostatnio czyściłem listę ze zbędnych kontaktów. Część wywaliłem a część przeniosłem do innej grupy.
GG to bardzo ukierunkowane rozmowy. Czasami zdarzy sie jakaś młoda kobieta która chce pogadać o duperelach - szkoda mi na to czasu. Jestem osobą lubiąca kontakt rzeczywisty ;D
_________________ iHack ProMultiboot Chameleon 2.1 Enoch-r1970 Asus Rampage II Extreme # Intel Core i7 920 D0 @ 4.0GHz (Noctua NH-U12P SE1366) # nVidia GTX285 @ 702/2592 # SupremeFX X-Fi Audio Card # Kingston 1600MHz HyperX CL9 (3x2048) # Belkin Mini BT Adapter # Asus WL-138g v2 # Thermaltake Kandalf VA9003BWSADD: Dell UltraSharp U3011 # Logitech MX Revolution # Logitech diNovo Edge # WD My Book Studio II 2TB # Logitech Z5500 Browser Speed Comparisons / Piszę poprawnie po polsku!
W codzienności wiadomo mi się nie przyda ale kto wie czy kiedys może zajdzie taka potrzeba;) Podałem też dlatego tą funkcję w kontekście że to funckja która mogła by zostać a reszta w GG to tylko na zasadzie "Kup" jak np. opisy graficzne - z tym to już komedia
_________________ iPhone 3GS iOS 5.1 / OSX 10.7.3 ASUS P5G41T M LX|| Q6600 || G41/ICH7 || ALC 887 || DDR3 4GB ||GeForce 8400 GS|| Maxtor 500 GB SATA || DVD SATA ||
GG na Mac OsX jak wyjdzie to będzie straszna kasza tak jak na Windows'a zawalone reklamami. Mi wystarcza iChat + Transport GG (Facebook+GG), który ma już obsługę nowych numerów GG.
_________________ 10.7
Ga-H55-S2 Dźwięk, Ethernet, Restart, Shutdown,Sleep działa
Core i3-540,4Gb DDR3 1333Mhz,Gainward GT210 512Mb NvEnabler64
Wifi: ASUS WL-138G V2
zgadzam się z kolegami padu-padu(czyt. gadu-gadu) jest tak zasobo żerne że czacha dymi postanowiłem testnąć to u siebie na kompie po tym jak trafiłem na ten wontek. stwierdzam szok przepisali całość na bibloteke qt i mało wiele spaprali ją doszczętnie ja od bliska 5lat jadę only kadu na winzgrozie tylko tlen+ import gadu więc czego potrzeba już się zaczyna podejście firmy gygy do tego by userzy placili abonament takie słuchy mnie doszły ja tam zawsze mam coś innego zawsze było PSI z importami i tak zostanie no chyba że mi się w bani po przewraca do reszty:P
Najgorsze to w iChat ze jak się używa transportu to później jak używam na iPhone Palringo to pokazuje mi tylko numery kontaktów wiec chyba Adium lepsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.