Kaczyński i Tusk mieli wypadek samochodowy. Oczywiście pokłócili się czyja wina. Kaczyński nie wytrzymał mówi: - Donku nie kłóćmy się, moja wina Tusk zmieszany: - Nie no moja raczej... Kaczyński na to sprawiedliwie: - Wina leży po obu stronach. Nic się nie stało. Rozejm? i wyciąga piersiówkę podając Tuskowi. Tusk pije, oddaje Kaczyńskiemu, a ten chowa ją do kieszeni. Tusk pyta: - A Ty nie pijesz? - Nie, ja czekam na policję.
W kawiarni siedzi śliczna kobietka, pazurki na czerwono, nóżka założona na nóżkę, a nooooogi do samej szyji, pali cienkiego papieroska i błądzi nieobecnym wzrokiem ....
Ulicą przechodzi "menel" i zobaczył to cudo przez okno. Wchodzi do środka, staje przy stoliku gdzie "cudo" siedzi, ogląda ją od stóp do biustu i nawija:
Eeep te blondyna.... spodobałaś mi się....... Tylko ku..a tego nie spierdol.
_________________ Asus_P8Z68-V_PRO;i7 2600k;16GB DDR3 Kingston 1600; EVGA_GTX285;mysz i klawiatura USB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.