u mnie na z68 sata wykrywa jako Intel 6 Series Chipset, więc jest ok
tak bez nulla sie wywala, ale nie widzialem na czym
[ Dodano: 2011-11-29, 19:49 ]
a co do grafiki (9600gt) to nie jest poprawnie identyfikowana i wentyl zapiernicza na maxa
[ Dodano: 2011-11-29, 20:51 ]
coś nie daje się odpalić karty sieciowej...
[ Dodano: 2011-11-29, 21:29 ]
patchowanie AICPUPM i wywalenie Null... konczy sie wywaleniem podczas bootowania. Nie sa to klasyczne KP, tylko od razu restarty.
[ Dodano: 2011-11-29, 22:26 ]
Astarael napisał/a:
Zamiast flagi cpus=1 sprawdź VoodooTSCSync. Jak wybuchnie to zmień CPUSNumber w Info.plist - to może załatwić kwestię zamulania. Kext znajdziesz w moim poradniku do R61i (chip...).
po zmianie w pliscie nie panikuje i bez cpus=1 system wstaje, ale dalej muli
Czyli na ta chwile i tak cud ze w ogole odpala, a poza tym kupa roboty: chodzi na jednym jaju, problem z grafika, z siecia, PM i cholera wie jeszcze z czym. Wole pograc w SC2
[ Dodano: 2011-12-02, 11:25 ]
coraz bardziej wydaje mi się, że Apple oleje Sandy Bidge-E i poczeka juz na Ivy
[ Dodano: 2011-12-05, 18:59 ]
gosc na forum tonyego odpalil na asusie bez problemu - wtf ?!
Nie ma się co dziwić - architektura SB-E jest podobna do SB, ma inny socket, 4-ro kanałową obsługę pamięci oraz więcej jajek oczywiście. Dobrze, że działa ale nie tak jak powinno bo nie ma pełnej implementacji w kernelu i kextach.
Dziwi mnie, że nie wali still waiting - przecież nie powinno być DevID LPC z X79 w kextach itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.