Wysłany: 2011-08-10, 10:51 Lista polecanego sprzętu
Tak sobie pomyślałem że można by stworzyć temat w którym znajdował by się spis polecanego sprzętu z podziałem na kategorie...
Np.
Procesory:
Intel.... Intel.... itd.
Płyty główne
Asus.... Msi.... itd.
Można też spróbować kategoryzować poszczególne pozycje np wg. działa idealnie + opis na forum, działa idealnie (dostępne w mackbook model), da się odpalić
Na początku może być kilka idealnych komponentów z czasem lista może ewoluować nawet z podziałem na wersje OS X...
Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-08-10, 11:09
Już kiedyś była taka inicjatywa. Nadal uważam, podobnie jak janek202, że nie ma sensu tworzyć tego, co już jest.
Jeśli komuś tyko się chce opisać swój sprzęt, to niech dopisuje do HCL'a. Więcej z tego będzie pożytku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.