Zauwazylem dzisiaj pewien problem z myszka Logitech Performance MX. Mianowicie chodzi o nadajnik Unify ktory jak wiadomo dziala na fale raiowe gdy komunikuje sie z urzadzeniami. Problem polega na tym ze co jakis czas telefon zakluca prace myszki i nie da sie na niej pracowac mowa o Blackberry 9800 Torch, nie odnotowalem tego w przypadku Blackberry 8520. Myszka dotychczas dziala ok dopuki nie pojawil sie wyslanik szatanba BB9800...
_________________ ASUS P7P55D PRO | INTEL CORE i7 860 2.80GHz | 16GB DDR3 Kingston Hyper X1600MHz XMP CL9 | WD Caviar Black 500GB + WD Caviar Black 1TB | XFX AMD RADEON 5770 1GB Single Slot | Snow Leopard Retail 10.6.7
APPLE MBP 17" Hi Res | INTEL CORE 2 DUO 2.40GHz | 4GB DDR2 Kingston Hyper X 667MHz | SAMSUNG HM640JJ 640GB | NVIDIA 8600M 512MB | LaCie eSATA II RAID ExpressCard/34 + WD Scorpio Black 320GB | Snow Leopard Retail 10.6.8
Apple Wireless Keyboard | Logitech Performance MX
Mam tego samego MX'a w domu od niemal premiery jego i nie mam z nim żadnych problemów... widać telefon musi siać falami bardziej niż powinien... oddaj go do serwisu, nie pomierzą jego poziomy emisji sygnałów.
Mam tego samego MX'a w domu od niemal premiery jej i nie mam z nią żadnych problemów... widać telefon musi siać falami bardziej niż powinien... oddaj go do serwisu, nie pomierzą jego poziomy emisji sygnałów.
Problemow tez nie mam tylko sa w przypadku gdy w pomieszczeniu znajduje sie owe Blackberry...
Co do samego telefonu to on dziala w nim usluga BIS od BB i caly czas oprocz tego ze komunikuje sie z siecia w celu utrzymania zasiegu to wysylane sa paczki danych. Zobaczymy czy problem pojawi sie z nowym BB ktory niebawem przyjdzie... Oby nie
_________________ ASUS P7P55D PRO | INTEL CORE i7 860 2.80GHz | 16GB DDR3 Kingston Hyper X1600MHz XMP CL9 | WD Caviar Black 500GB + WD Caviar Black 1TB | XFX AMD RADEON 5770 1GB Single Slot | Snow Leopard Retail 10.6.7
APPLE MBP 17" Hi Res | INTEL CORE 2 DUO 2.40GHz | 4GB DDR2 Kingston Hyper X 667MHz | SAMSUNG HM640JJ 640GB | NVIDIA 8600M 512MB | LaCie eSATA II RAID ExpressCard/34 + WD Scorpio Black 320GB | Snow Leopard Retail 10.6.8
Apple Wireless Keyboard | Logitech Performance MX
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.