Wysłany: 2010-08-26, 08:00 Mac OS X Leopard 10.5.6 a Mac OS X Snow Leopard 10.6.x
Cześć, mam pytanko posiadam wersje systemu iPC OSx86 Leopard 10.5.6 planuje zakupić system Mac OS X Snow Leopard.
W związku z tym mam pytanko, czy jakoś zasadniczo różnią sie te systemy?
Czym dokładnie, bardzo proszę o odpowiedź. Czy opłaca się kupować nowy system?
Oczywiście, że oryginał chce kupić. Ale chciałbym też zobaczyć czy pójdzie i wtedy nie wywalę paru stówek w przysłowiowe błoto.
Zainstaluje piracika, zobaczę jak będzie chodził, jak nie będę miał problemów kupuje legalny ażeby mieć czyste sumienie...
Mam jeszcze jedno pytanko, może dla was głupie, ale czy Mac OS X Snow Leopard jest systemem 64 bitowym?
Wiem, że głupie pytanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat.
Na początku tego Mac'a chciałem zainstalować sobie na VMware 7, ażeby sprawdzić jak będzie chodził, bo ponoć jakieś bootloadery są potrzebne itp.
Chcę sprawdzić jak wygląda instalacja takiego systemu itp.
Tak wiem, czytałem o tym, i chyba pobrałem wszystkie potrzebne pliki, jutro planuje się wziąć za instalacje, jakbym miał jakieś problemy to się odezwę.
Temat niech jeszcze chwilowo nie zostanie zamykany, jak coś to napiszę...
[ Dodano: 2010-08-29, 16:34 ]
Witajcie, próbowałem zainstalować Mac'a ale przy botowaniu wyskakuje mi komunikat, że jest zły boot, boot failure itp.
Zrobię fotkę jak to wygląda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.