Operowanie trzema palcami: nawigacja na całym pulpicie, wygodne operowanie aktywnymi oknami.
Widziałem to na filmiku. Wygląda identycznie jak Makowe Expose... Dawno nie używałem Windowsa 7, ale tego chyba się nie da uzyskać skrótem klawiaturowym...
Microsoft już całkiem jedzie po bandzie... Typowo Magic Mouse z tym że tu by mi kształt bardziej przypasował. Magic Mouse jest niewygodna dla mnie. Wole swoją MX1000, czas wymienić na MX Revolution.
Ciekawa... tylko jaka cena i czy obsłuży ją OSX?
Co do kształtu to fakt - ten jest bardziej przystosowany do trzymania "ergonomicznego"
**oswaldini** moja MX Revolution już niedługo będzie potrzebowała wymiany akumulatora. Mało tego musiałem wymieniać układ do zarządzania napięciem ładowania, gdyż szlak trafił z dnia na dzień (objawiało sie to coraz dłuższym czasem jaki akumulator potrzebował na start ładowania od włożenia w dock'a).
_________________ iHack ProMultiboot Chameleon 2.1 Enoch-r1970 Asus Rampage II Extreme # Intel Core i7 920 D0 @ 4.0GHz (Noctua NH-U12P SE1366) # nVidia GTX285 @ 702/2592 # SupremeFX X-Fi Audio Card # Kingston 1600MHz HyperX CL9 (3x2048) # Belkin Mini BT Adapter # Asus WL-138g v2 # Thermaltake Kandalf VA9003BWSADD: Dell UltraSharp U3011 # Logitech MX Revolution # Logitech diNovo Edge # WD My Book Studio II 2TB # Logitech Z5500 Browser Speed Comparisons / Piszę poprawnie po polsku!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.