BitFenix wydał dwie nowe obudowy. Jedna z nich przykuła moją uwagę... napewno będziecie wiedzieli dlaczego Szkoda że nie ma proporcji normalnego towera :P
Zgadza się, jest tylko pod mini-itx. Pisałem wyżej, że ubolewam nad tym, że nie ma ona rozmiarów normalnego towera. Aczkolwiek pakując tam ASRock H67M-ITX/HT (H67M + ALC892 + RTL8111E + USB3 + mPCIe WiFi + IRDA z pilotem) można złożyć fajnego kompa
Nie mniej koncepcja połączenia mini-ITX i relatywnie wieeeelkiej obudowy jakoś do mnie nie przemawia... wręcz odnoszę wrażenie że znalazły by się mniejsze obudowy miniATX.
Oczywiście masz całkowitą rację. Gdyby obudowa pomieściła mATX (jak np MSI Z68MA-ED55) to byłoby bosko, niestety tylko to m-itx No chyba że w artykule się pomylili i miało być mATX...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.