dobrykamil, No ładne ikonki i dock... z jakiego zestawu korzystasz?
BTW - pochwal się w innym wątku co postawiłeś i na jakim sprzęcie, bo widzę że masz normalny AIR Port a i rozdzielczość 1680x1050 sugeruje jakiś mocniejszy sprzęt...
dobrykamil, No ładne ikonki i dock... z jakiego zestawu korzystasz?
BTW - pochwal się w innym wątku co postawiłeś i na jakim sprzęcie, bo widzę że masz normalny AIR Port a i rozdzielczość 1680x1050 sugeruje jakiś mocniejszy sprzęt...
Ad1)Dock Library robi dobrą robote jesli chodzi o dock'a.
Ad2)Mój sprzęt to lapciak Acer TravelMate8200:
Hi-rez ekran,procka zamieniłem na T7200 C2D 2GHz,HD-DVD,prawie wszystko w nim działa.
A ja mam taki burdel za przeproszeniem, że wstyd pokazać. I na dodatek tapeta kosmiczna oryginalna systemowa Gdzie Wy macie czas na szukanie takich upiększaczy?
_________________ 10.6.1 on: Gigabyte P35C S3 - Core 2 QUAD Q6600 - AHCI - HD2600PRO 512mb - GFX w/o qe/ci
10.5 BOX + 10.5.6 Combo on: Acer, GM965 (x3100), ICH8 10.6.1 on: Asus p6t deluxe X58, i7, GF260
Ja desktopa pewnie nigdy nie pokażę... aż wstyd, bo ikonka na ikonce... zresztą tak jak u Ciebie amiga, tapeta standardowa, jak i reszta...
amiga napisał/a:
Gdzie Wy macie czas na szukanie takich upiększaczy?
Za takich upiększaczy składa się przyjemność z używania systemu... każdy może sobie dopasować jak lubi... gdyby nie one i ogólna chęć odróżnienia się, to dziś chodzilibyśmy wszyscy w jednakowych uniformach.
Za takich upiększaczy składa się przyjemność z używania systemu... każdy może sobie dopasować jak lubi... gdyby nie one i ogólna chęć odróżnienia się, to dziś chodzilibyśmy wszyscy w jednakowych uniformach.
Racja 314TeR, ale jakoś nie mam czasu się za to zabrać. Pod windows nie mam w ogóle tapety, tylko ciemno niebieskie tło, na osx to i tak postęp że tapeta się uchowała. Miałem lapka sobie odpicować, ale gdzie tam. W kilka dni syf na biurku się porobił. Ale sprzęt to głównie praca. Od filmów mam blu-ray stacjonarne A inne rozrywki nie są związane z komputerem
_________________ 10.6.1 on: Gigabyte P35C S3 - Core 2 QUAD Q6600 - AHCI - HD2600PRO 512mb - GFX w/o qe/ci
10.5 BOX + 10.5.6 Combo on: Acer, GM965 (x3100), ICH8 10.6.1 on: Asus p6t deluxe X58, i7, GF260
W sumie nic specjalnego . Ale jakoś samotność wymusiła na mnie aby sie pochwalić swoim pulpitem, . Pierwsze moje Retail . Nie wszystko smiga jak trzeba ale w 90% tak. Problem z czasem dzialania baterii mnie meczy. Pozatym wszystko OK. Dzieki temu forum .
_________________ Compal FL90 | Intel Core 2 Duo T7300 | NVIDIA GeForce 8600M GT 256 | Asus WL-270N MiniPCI-E | ST9500325AS SATA 3Gb/s 500GB 5400 |
System:OSX Lion 10.7.1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.