Czy wy macie zawsze na pulpicie taki porządek, tylko dyski i nic więcej?
Czy to tylko tak do "zdjęcia" zrobione?
Biurko to miejsce pracy, u mnie 3/4 pulpitu pokryte jest ikonami, folderami i czymś tam jeszcze.
Jak trochę posprzątam to też wrzuce zrzut.
Czy wy macie zawsze na pulpicie taki porządek, tylko dyski i nic więcej?
Czy to tylko tak do "zdjęcia" zrobione?
Biurko to miejsce pracy, u mnie 3/4 pulpitu pokryte jest ikonami, folderami i czymś tam jeszcze.
Jak trochę posprzątam to też wrzuce zrzut.
A do zdjęcia to ostrzyżony i ogolony idziesz, czy jak fleja...
Tak się zdarzyło że pierwszy raz od prawie roku mogłem sprzątnąć biurko do zera na lapciu... Z desktopa nie wstawię, bo nic oprócz ikonek plików i folderów nie widać
U mnie tymczasowo tak Nie mam czasu aby się zmobilizować, zrobić backup i zreinstalować OS X... A to jest potrzebne, niestety nie ma wolnego miejsca aby pracować
Jakby kto pytał, to Windows Server 2003 Standard z BricoPack LeopardXP. Fajnie się prezentuje, ale nie jest tak wygodne jak prawdziwy OS X...
_________________ eMachines E730G (MBP8,2) | i5-430M | 2GB RAM DDR3 | HDD 320GB | Radeon HD5470 512MB (QE/CI @ Lion) | Atheros AR9287 | OS X 10.7.2 & Kubuntu 11.10 AMD64 & Gentoo AMD64
Modyfikuję framebuffery ATI Pisać w razie potrzeby.
Piszę poprawnie po polsku!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.