Wysłany: 2011-01-12, 20:02 Problem z aktualizacją STEAM
Tak jak w temacie. Problemem jest aktualizacja platformy STEAM.
Dochodzi do okolo 85 % i zaczyna sciągać na nowo. Ma ktoś podobny problem? Może wie jak mu zaradzić?
A mógłbyś np zgrac calego steama spakowac go i upnąć na jakis hosting? Wtedy bym tylko sobie go zrzucil i by poszlo. Byłbym wdzięczny. Sciagnelem na czysty system steam'a byc moze przyczyną jest zbyt wolny internet poniewaz pobieram z predkoscią max 30kb/s, i proszę się nie śmiać.
Dziękuje Ci bardzo, wiem ze na windowsie działała taka opcja ze wystarczylo przeniesc folder steam i mozna bylo smialo grać. No nic jestem ciekaw jak będzie na hamaczku.
Wlaśnie pobieram. Pobawię się i dam znać co i jak. Jeszcze raz dzięki za fatygę.
[ Dodano: 2011-01-13, 10:20 ]
Dziękuję Ci bardzo, działa wyśmienicie.
[ Dodano: 2011-01-13, 10:26 ]
Niestety spotkał mnie zawód. CS .1.6 niedostępny dla platformy MAC buuu...
Ja mam na to radę, choć sposób nieco uciążliwy... jednak zadziałał.
po każdym rozłączeniu aktualizacji należy zgrać plik SteamUI_1705 do osobnego katalogu.
Plik potrafi zostać skasowany w przypadku gdy aktualizacja wskaże błąd podłączenia do internetu.
Wystarczy po każdej kolejnej próbie aktualizacji zrzucać go do osobnego katalogu, a w momencie gdy steam wykasuje ten plik zgrać go z powrotem.
Wtedy każda aktualizacja rozpoczyna się od momentu zakończenia ostatniej.
zabawa w moim przypadku trwała prawie godzinę, ale zakończona sukcesem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.