Wysłany: 2010-08-03, 10:01 Qingting - podróbki niemal identyczne...
Qingting
Chińskie imitacje obejmują niemal cały asortyment produktów Apple, jak na razie swojej podróbki nie doczekał się chyba tylko komputer Mac Pro. Poznajcie zatem firmę Qingting, która postanowiła nie tylko podrobić MacBooka Pro, ale też iMaka, iPada i stronę internetową Apple.
Jak widać na powyższym zrzucie ekranu, Qingting podrabia zarówno MacBooki Pro, iPady, iMaki jak i klwiatury bluetooth i myszki Magic Mouse.
Kod:
http://www.qingting.biz/index.php?qlanguage=en
_________________ iHack ProMultiboot Chameleon 2.1 RC5 r18xx Asus Rampage II Extreme # Intel Core i7 920 D0 @ 4.0GHz (Noctua NH-U12P SE1366) # nVidia GTX285 @ 702/2592 # SupremeFX X-Fi Audio Card # Kingston 1600MHz HyperX CL9 (3x2048) # Belkin Mini BT Adapter # Asus WL-138g v2 # Thermaltake Kandalf VA9003BWS # Dell UltraSharp U3011ADD: Logitech MX Revolution, Logitech diNovo Edge, WD My Book Studio II 2TB, Seagate 750GB External Free Agent PRO <- truposz, niedługo pier*** go przez okno Browser Speed Comparisons / Piszę poprawnie po polsku!
Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4232 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-08-03, 11:29
Podróbki wyglądają nieźle tylko na zdjęciach ściągniętych bezpośrednio ze strony apple Jak się dotrze do prawdziwych zdjęć, to laptopy są już tylko trochę podobne...
Zero konkretnych informacji, nie wiadomo jak z systemem i ogólnie na stronie prawie nic nie ma. Mi to na jakąś ściemę wygląda.
Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4232 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-08-04, 11:43
aplauz napisał/a:
Nie wydaje mi się. (...)
Mnie najbardziej rozwaliła klawiatura z logiem Windows
A tego chyba na zdjęciach ze strony apple nie powinno być.
Tylko, że zdjęcia na stronie głównej przedstawiają zupełnie inną klawiaturę. Przyjrzyj się - małe foty to kopie/przeróbki zdjęć apple, a na zbliżeniach jest zupełnie inny sprzęt, który już jest tylko trochę podobny do oryginału
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.