Wysłany: 2011-08-21, 19:06 Runes Of Magic - Mac OS ??
Heloou Wam !
Troszkę już siedzę ma tym forum i sporo się nauczyłem ale jeden problem pozostaje : Chciałbym pozbyć się całkowicie windowsa bo na nic nie jest mi przydatny a jedynie zajmuje miejsce tylko jest pewien problem : Runes Of Magic - MMORPG jest to gra w którą dosyć często gram i na OS X klienta jej nie ma.. co za tym idzie muszę uruchamiać windowsa. Sprawdzalem WINE, CrossOver - nie działa tak jak należy (tnie, zawiesza się myszka). Moje pytanie : Może ktoś z Was gra w to i wie jak odpalić na OS X albo czy ewentualnie są inne sposoby na gry (pomijając Wine i CrossOver ?)
Jeżeli nie ma to strasznych wymagań postaw wirtualną maszynę z WinXP np na VMWare lub Parallels. Możesz też już odpalić istniejącego windowsa za pomocą VMWare w Mac OS X o ile masz hybrydowy dysk GPT/MBR.
Można jeszcze odpalić grę na maszynie wirtualnej, ale wydajność też zwykle nie jest najlepsza.
Tak najczęściej wygląda sprawa z grami na OS X, jeśli Wine, CrossOver ani maszyna wirtualna nie działaja zbyt dobrze, to nie masz innego wyjścia jak odpalać windowsa.
_________________ Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 (Retail x86_64)|Samsung R510|Magic Mouse
Core 2 Duo T6400 2GHz|4GB DDR2 800MHz|PM45 + ICH9M|GeForce 9200M GS 512MB|ALC262|HM500JJ|Yukon 88E8055|BCM94321MC Piszę poprawnie po polsku!Nie pomagam prywatnie przez PW. | Kext Wizard | Chameleon Wizard | HDA Wizard
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.