Wysłany: 2009-07-03, 11:37 Upgrade iTunes pod iDeneb 1.4
Witam
Jak w temacie rzucam pytanie czy ktos z was robil juz moze upgrade itunes do najnowszej wersji posiadam iDeneb 1.4 i nie wiem czy da sie upgrejdowac a pozniej podpiac iPhone i nim zarzadzac ,sciagac soft pliki i ect
Mam iPhone zlamanego po JB na sofcie 3.0 bez simlocka .Simlock zdjety poprzez ere GSM
POZDR
Wiem wiem ale mam iDeneb 1.4 od kilku godzin a czytalem ze dodajac rozne nowe skladniki mozna cos zawsze zwalic i moze nie podniesc sie pozniej wiec wole zapytac zanim cos schrzanie :)Wiec przez Software Update moge robic smiało update wszystkich programów tylko nie systemu ?
W większości wszystkie różne aktualizacje jak iTunes, Safari, pakiet iLife są dość bezpieczne... nie mniej lepiej lepiej się rozeznać, lub chociaż otworzyć pkg pacifistem i zobaczyć które pliki podmienia aktualizacja.
Natomiast bez 100% pewności należy wystrzegać się systemowych aktualizacji, np 10.5.6 -> 10.5.7, różnego rodzaju graphics updates, oraz security update... ostatnie potrafią np zawierać nowy kernel... jak ktoś używa np kernela voodoo to taka podmiana oznacza uwalenie na amen systemu... później jedynie start z płyty i ręczne przywracanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.