Do zrobienia zostały kable i jakieś panele z plexi/kartonu pod którymi te kable będą. CD nie wkładałem jeszcze, ale powinno śmigać normalnie. Dużo roboty z tym G5 było, oj dużo... A HD4850 dalej mi nie działa
345 z przesyłka za sprawnego G5 1,6Ghz, sprzedałem procesor, kartę, zasilacz i płytę glowna (przy okazji reanimujac 3 rożne G5 w Polsce ;D) i cena obudowy wyniosła w ten spOsób 0 PLN tacke mobo wzialem ze strego chiefteka dragona, reszta sprzętu stara, nowe 3 wentylatory. Wkład pracy jakies 10-20h. Duzo nitow, wiercenia, szlifierki etc. Dziala przycisk power, dioda, panel audio, USB zrobie jak znajdę kabel, FireWire nie robie.
Nowe narzędzie pracy. Dzięki oswaldini za pokierowanie mną abym niepotrzebnie nie przepłacił.
Co ciekawego wywnioskowałem, prawdopodobnie facet ciągnie wszystko z USA (miał zerwane emblematy wysyłkowe z USA). Temu cena była atrakcyjna a ze środka wyjął kabelek z hamerykańska wtyczką.
Z sierpnia.
PS swoją droga będę sprzedawał HP W2448hc
_________________ iHack ProMultiboot Chameleon 2.1 Enoch-r1970 Asus Rampage II Extreme # Intel Core i7 920 D0 @ 4.0GHz (Noctua NH-U12P SE1366) # nVidia GTX285 @ 702/2592 # SupremeFX X-Fi Audio Card # Kingston 1600MHz HyperX CL9 (3x2048) # Belkin Mini BT Adapter # Asus WL-138g v2 # Thermaltake Kandalf VA9003BWSADD: Dell UltraSharp U3011 # Logitech MX Revolution # Logitech diNovo Edge # WD My Book Studio II 2TB # Logitech Z5500 Browser Speed Comparisons / Piszę poprawnie po polsku!
W stanach na ebayu nie kupisz taniej niż za 930$ bez wysyłki. Czyli drożej niż sam kupiłeś. Oj ile bym dał aby wymienić swojego 27" 1920x1200 na 27"/30" 2560x1600 !! Ile więcej placu na biurku ! No cóż jak ja kupowałem to była okazja i za niecałe 1300zł dostałem 2709WFP (nówka najtańsza wtedy stałą 2799zł) - a miałem docelowo kupić Della 2408WFP 24" za niewiele mniej
Ja niedługo dam fotki G5 Prace się posunęły i już prawie jest koniec
Ja narazie jestem na samym poczatku drogi.Nabylem mobo MSI Z68 MA-G45 i zamierzam ja ulokowac w G5,ktory na dniach rowniez powinien byc.
Mam kilka koncepcji,najbardziej odpowiada mi z wodnym chlodzeniem od corsair'a,montowanym z lewej strony na dole w miejsce orginalnego,zasilacz w miejsce dyskow,a uchwyty dyskow nad chlodnice.Takie rozwiaznie ulatwia montaz okablowania.
Ze zrozumialych wzgledow narazie fotek nie bedzie
Dobra, to i ja zrobiłem porządeczek na biurku, oto mój haMac :3
Te głośniczki za monitorem, tylko tymczasowe, dopóki nie uda mi się odpalić dźwiękówki
Klawa z mojego starego iMaca G3, a myszkę dostałem dawno temu od nauczycielki informatyki(kupowali maci, ale wymieniali na 2-przyciskowe więc tam dużo ich miała, skołowałem po znajomości można powiedzieć )
Wysłany: 2012-01-29, 16:39
Dzięki uprzejmości ludzi na forum udało mi się postawić całkiem przyzwoitego hamaczka. Do zdjęcia trza było ofc zrobić porządek na jednym i drugim biurku. Normalnie zawalone jedno puszkami po tigerach a drugie ikonkami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.