Wysłany: 2011-08-29, 23:34 Boot Camp - wymaga aktualizacji, a jej nie da się zainstalow
Cześć.
Wiem, nazwa tematu nie jest wystarczająca, ale jest ograniczenie do znaków, więc mnie nie bijcie.
Otóż:
Zachciało mi się zagrać w jakieś gry na Windowsie, tak więc postanowiłem, że użyję programu Boot Camp, tak więc takowy włączam i zastaję komunikat:
Tak więc wchodzę na stronę Apple i sprawdzam aktualizacje, pobieram odpowiednią i przy instalacji dostaję komunikat, iż takowa aktualizacja jest niepotrzebna (coś w tym stylu), a więc instalator się wyłącza...
Macie na to jakąś radę?
Pomógł: 234 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 4446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-08-29, 23:41
Nie za bardzo rozumiem w czym jest problem - tzn. po co niby Ci ten BootCamp potrzebny?
BootCamp, to rozwiązanie, które pozwala na instalację Windows na komputerze, który nie ma Biosu (a zamiast tego ma EFI). Można powiedzieć, że to taka odwrotność Chameleona...
Więc kombinowanie z tym na PC nie ma zupełnie żadnego sensu.
Chodzi o to, że chcę sobie pograć w gry, a na Mac'u działa mi tylko połowa karty graficznej.
rzooff, czyli mówisz, bym zainstalował sobie na drugiej partycji Windowsa, tak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.