Forum OSx86 - instalacja Mac OS X na PC Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Przesunięty przez: 314TeR
2011-10-18, 14:27
brak pamięci na hdd
raf.ana

Wysłany: 2011-10-18, 08:47   brak pamięci na hdd

Witam

Proszę o podpowiedź, pracuje sobie na OS-ie obrabiam film i system mi mówi o braku miejscu na dysku. Zwiesił mi się na chwile komputer więc go zresetowałem ale po wł go ponownie jest komunikat brak miejsca wyczyść dysk ale na pulpicie nic nie mam brak ducka, zegara menu tylko kursor myszki :( dostęp do programów jak coś wymusze np. "ostatnie rzeczy" ale nic wiecej propsze o pomoc. czeka mnie ponowna instalacja systemu ?

Czy da się wejść na Macu jako "tryb awaryjny" lub uruchomić system z poprzednich kulku dni ?
Dotyczy to mojego zestawu nr 2.

Wchodzilem przy starcie jako terminal żeby wykasować jakiś pliki ale się nie daje.
Nie da się uruchomic programy typu Mucommand czy folder a reszte programów, tak np. mail, fnal cut czy safari.
Może komunikat z konsoli przesłać ?
Proszę o jakieś rady - dziękuję za pomoc :)
1) MacOS X 10.6.8 Retail | Acer Aspire 2920 | Intel Core 2 Duo T7300 2GHz | Intel GM965 | (GMA) X3100 | Realtek ALC268 | Broadcom NetLink BCM5787M | Intel Wireless WiFi Link 4965AGN | DVD RW AD-7560A | touchpad PS2 | CrystalEye webcam | 4GB DDR2 |
2) MacOS X 10.6.8 Retail | Intel i5 655 | Asus P7P55D-E | GForce 8600 | VIA VT1828S | DVDRW sATA | 8GB DDR3 1600 |
3) MacOS X 10.6.8 Retail | Intel i5 655 | Asus P7P55-M | GForce 9400 GT | VIA VT1708S | DVD sATA | 4GB DDR3 1666 |

Odpowiedz do tematu