Sprawdziłem DU z instalatora 10.6.2 i zainstalowanego systemu 10.6.2 na haMac'u i na moim MBP... pod każdym z nich nie mogę ustawić prawidłowo rozmiaru partycji. O ile na haMac'u mogłem przypuszczać że następują interferencje np z chaeleonem czy czymś innym, ale na MBP? W MBP mam 250 i też sprawdzałem na zewnętrznej 320USB i jest tak samo.
Potem jeszcze w Disk Utility graficznym, ponownie sformatowałem i nazwałem wszystkie partycje, vo2 przeznaczony na Seven sformatowałem w Fat32.
Finalne sprawdzenie gptsync potwierdziło jedynie że hybrydowe partycje zostały utworzone poprawnie...
Rowniez sygnalizuje ten sam poblem i to na dwoch roznych hamakach. Nie ma znaczenia czy to 10.6.1 czy tez 10.6.3 a juz zalozenie na 2 partycji na kluczu USB urasta do rzeczy niemozliwej. Po ustawieniu schematu 2 partycji za 1 sek wraca do 1 partycji a w dodatku z uporem maniaka uwaza ze FAT to jedyny system plikow jakim moze sformatowac USB.
Ale za pomoca 10.5.8 nie bylo zadnych problemow z podzialem i z formatowaniem,
_________________ MBP 13" 320 GF
Gigabyte GA-E7AUM-DS2H ,obudowa G4,2GB DDR2 800 MHz, Q8200, DVD slim USB, WiFi ASUS WL-138G,GF210 512MB - WiFi - dziala, Snow Leo Retail 10.6.8 nie dziala dzwiek, oraz zle widzi pamiec po wyzej 2 GB (wiesza sie po kilku minutach)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.