Wysłany: 2011-11-07, 22:44 Kexty ze Snow Leopard 10.6.8
Witam,
Mam prośbę, gdyby ktoś mógł wrzucić kexty (lista poniżej) ze Snow Leoparda w wersji 10.6.8, gdyż nie zrobiłem backupu tych kextów i zastąpiłem je jak się później okazało nieodpowiednimi, byłbym wdzięczny.
Pomógł: 226 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4240 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2011-11-07, 23:10
Najlepiej wyciagnać kexty z działającego systemu. Kexty wyciągnięte z ComboUpdate czasem się jednak róznią. Podrzuciłbym ale testuje XPC i jestem na Lionie.
KLUSEK Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Wrz 2011 Posty: 47
Wysłany: 2011-11-08, 00:50
oswaldini napisał/a:
Najlepiej wyciagnać kexty z działającego systemu. Kexty wyciągnięte z ComboUpdate czasem się jednak róznią. Podrzuciłbym ale testuje XPC i jestem na Lionie.
Nie wiedziałem ...
W takim razie podrzucam pliki z mojego 10.6.8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.