Wysłany: 2009-09-12, 21:11 pomaranczowe ikonki od dysków w 10.5.8
hej,
przed chwilą właśnie zainstalowałem update 10.5.8 z SU, wgrałem od nowa wszelkie kexty, patch dst, efi stringi (a to wszytko przy uzyciu uinstaller z poziomu drugiego systemu operacyjnego) ale cały czas mam pomaranczowe ikonki od dysków pomimo iż kontroler poprawnie rozpoznany.. czy dla 10.5.8 musze wgrywac inny kext?
hej,
wgrałem paczke kextów z jakiejś dystrybucji i problem ustąpił - wygląda na to że jednak sa różne odmiany kextów w sieci
a wszystkie kexty trzymam w /S/L/E
teraz przynajmniej wiem co za to odpowiada
a ja mam pytanie: czy jesli ma sie takowy pomaranczowy dysk, to czy to w jakis sposob utrudnia prace/powoduje bledy/sieje zlo na swiecie i w kosmosie czy tylko po prostu straszy pomaranczem ?
Generalnie powinno działać, nie mniej mogą dyski nie działać optymalnie... nie jestem pewien czy od tego nie zależy uruchomienie np NCQ i innych bajerów związanych z trybem AHCI w SATA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.