Wysłany: 2011-05-27, 11:53 Program do monitorowania sieci
Wszystkie programy z docka wyłączone, a coś mi ściąga pełnym łączem czasami. Jak sprawdzić co to? Musi być jakiś prosty programik, który pokaże jaka aplikacja ile kb/s pobiera w danej chwili.
_________________ C2D E4300 | Abit AB9 Pro | 6600GT
Nie mam 10.6.7. Ostatnio aktualizacje sprawdzało kilka dni temu, a problem z transferem jest codziennie. Teraz wyłączyłem aktualizacje całkiem, bo i tak z nich nie korzystam, ale to nie one są powodem problemu.
Nie mam 10.6.7, ostatnio aktualizacje sprawdzało kilka dni temu, a problem z transferem jest codziennie.
Wciąż nie napisałeś wprost czy masz wyłączone automatyczne pobieranie aktualizacji... jeśli nie, to system w tle pobiera aktualizacje czy chcesz czy nie, a dopiero jak pobierze to Cię poinformuje że możesz zainstalować. Jeśli masz starszą wersję to OS X ciągnie Ci w tle ponad 1GB aktualizacji!!
Są wyłączone. Więc nikt nie zna programu który pokaże transfery dla każdego programu? Windows miał to chyba wbudowane, a jak nie to na pewno net limiter umożliwiał podgląd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.