Hej,
Ściągnąłem sobie pewne oprogramowanie i podczas próby otworzenia instalatora dostaję komunikat:
"Nie można otworzyć programu, ponieważ środowisko Classic nie jest już obsługiwane".
Czy może ktoś coś poradzić? Jak zaintalować taki program pod Snow Leopardem 10.6.7
Potrzebujesz nowszej wersji programu, albo starszego systemu. Środowisko Classic było w Tigerze, nie wiem czy było też w Leopardzie. W SL nie ma go na pewno. W Lionie nie będzie już nawet rosetty.
_________________ Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 (Retail x86_64)|Samsung R510|Magic Mouse
Core 2 Duo T6400 2GHz|4GB DDR2 800MHz|PM45 + ICH9M|GeForce 9200M GS 512MB|ALC262|HM500JJ|Yukon 88E8055|BCM94321MC Piszę poprawnie po polsku!Nie pomagam prywatnie przez PW. | Kext Wizard | Chameleon Wizard | HDA Wizard
Kolego obawiam się że podałeś za mało informacji aby ktoś był w stanie Ci pomóc, napisz jakie oprogramowanie, na jakim sprzęcie itp. Prędzej stawiał bym na źle skonfigurowany sprzęt, albo jakiegoś kexta, niż winę systemu chyba że instalujesz faktycznie jakieś tajemne oprogramowanie.
Pomógł: 28 razy Wiek: 20 Dołączył: 05 Maj 2010 Posty: 621 Skąd: Kielce/Kraków
Wysłany: 2011-06-10, 17:57
Tak, lecz posiada on również część funkcji programu, którego planowałeś używać na Mac OS X, o ile mnie pamięć nie myli No nic, życzę powodzenia w poszukiwaniach zamiennika!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.