Wysłany: 2009-07-19, 01:36
Gentelmens,
w końcu gdzieś na szarym końcu skończylem walczyć z hardwarem na moim lapie zeby bujał w full x64. od teraz juz wszystko od A-Z hula na x64 wszystkie kexty poprawione
teraz przygotowany do official'a zglaszam SNOW READY
Ja też się bym pokusił, ale mam pytanie odnośnie aplikacji czy nie ma problemów z instalacją, uruchamianiem typu: ilife, iWork, adium, crossover, pymplayer etc. ?
_________________ 10.7
Ga-H55-S2 Dźwięk, Ethernet, Restart, Shutdown,Sleep działa
Core i3-540,4Gb DDR3 1333Mhz,Gainward GT210 512Mb NvEnabler64
Wifi: ASUS WL-138G V2
Ja też się bym pokusił, ale mam pytanie odnośnie aplikacji czy nie ma problemów z instalacją, uruchamianiem typu: ilife, iWork, adium, crossover, pymplayer etc. ?
polecam juz teraz testowac na swoim pc , a potem jak wyjdzie tylko postawic na nowo i pracowac
osx86 to przeciez nie windows czy linux ze instalujesz i ma dzialac , bo jest pod pc tworzone
ilife i iwork oczywiście działa bo apple pomyślało o tym , adium działa , nie ma sie co obawiać zbytnio o programy i stabilność systemu
crossover u mnie nie chciał dzialac
_________________ 10.8 ML
10.7.4 retail 64 bit Chameleon DSDT|Celeron DualCore E1400 (vanila kernel outof box)|Gigabyte GA-EP41-UD3L -Audio ALC888|AudioUSB SWEEX SC004(outof box)|LAN RTL8111 (kext+EFIString)|GeForce 9400GT (EFIString)
Informacje nowości newsy ze świata Hackintosh.Video, poradniki, niezbędne pliki instalacyjne.Więcej na http://forum.osx86.org.pl...t1978.htm#19481
osx86 to przeciez nie windows czy linux ze instalujesz i ma dzialac , bo jest pod pc tworzone
Nie zgodzę się, ma działać jak masz kompatybilny sprzęt z "mac kompami" (lub są sterowniki - wielki ukłon do grup;osób tworzących kext'y na nasze podzespoły) na intelu i basta
music napisał/a:
ilife i iwork oczywiście działa bo apple pomyślało o tym , adium działa , nie ma sie co obawiać zbytnio o programy i stabilność systemu
crossover u mnie nie chciał dzialac
To mnie tylko interesuje, crossover nie chodzi...przetestuje jak wykombinuję dysk zewnętrzny. Dzięki za odpowiedzi!
_________________ 10.7
Ga-H55-S2 Dźwięk, Ethernet, Restart, Shutdown,Sleep działa
Core i3-540,4Gb DDR3 1333Mhz,Gainward GT210 512Mb NvEnabler64
Wifi: ASUS WL-138G V2
Niestety często jest to pobożne życzenie... jak do tej pory nie znam dobrej płyty "kompatybilnej" lub mam nadzieję jeszcze nie poznałem... Czasami się okazuje że przychodzi aktualizacja jak 10.5.6 i 10.5.7 i do tej pory idealnie działającymi płytami zamiata podłogę, serwując właścicielom niespodzianki w postaci nie działania portów USB, FireWire, braku sleep czy KP ze strony RTC.
Święta prawda 314TeR ja do dziś nie mogę na moim P5Q dojść do ładu ze sleep'em, podczas gdy w 10.5.5 wszystko działało. Po updacie do 10.5.6 zaczęły się schody ze sleep.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.