Witam czy jest już może jakaś wersja dystrybucji, a raczej modyfikacja dostępna z systemem Snow 10.6.2 ??.
O ile mi wiadomo, to poza dwoma niezbyt udanymi dystrybucjami nie ma nic innego... i zresztą nie ma wielkiej potrzeby, bo instalacja Reatail'a jest już na tyle prosta że lepiej poświęcić samemu czas raz i się nauczyć go instalować, niż potem za każdym razem kombinować z aktualizacjami czy reinstalacjami dystrybucji...
Czyli płyta z retailem i jest jakiś dogłębny opis ??, czy instaluję się od zera czy można na obecną instalację mac Leoprad 10.5.6 ??
Proszę mi jeszcze napisać panie Adminie czy po takiej instalacji Snow, gdy bym z aktualizował system z pod systemu, uruchomi się czy może być problem ??
Pozostaje mi tylko szukać jakiegoś dobrego tutoriala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.