Wysłany: 2010-03-17, 13:08
Moze napisze co zrobiłem pokolei:
1. instalacja Snow za pomoca bootCD przygotowanego w tym temacie
2. Instalacja combo update 10.6.2 -restar
3. Instalacja chameleona2RC5 - restart
4. wrzucenie do extra całej zawartości extra z poprzedniej-działającej instalacji.
5. Restart
i pojawia sie błąd jak 2 posty wyżej.
Załaczam screena zawartości extra oraz com.apple.boot.plist:
_________________ iHack: Snow Leopard Retail 10.6.7 64 bit | Asus P7P55D PRO | COREi7-875K | Asus HD5870 | 16GB DDR3 |
Piszę poprawnie po polsku!
Wysłany: 2010-03-17, 14:50
Niestety nie działa. mozecie podesłac link do jakiegoś chameleona?
Moze ten co ja instaluje jest zły.....
W tej chwili instaluje wszystko od nowa. 314TeR, pisałeś ze wystarczy po instalacji combo oraz chameleona przenieść zawartośc folderu extra który miałem wczesniej do tego powstałego. czy po tej czynności mam zrobic cos jescze??
_________________ iHack: Snow Leopard Retail 10.6.7 64 bit | Asus P7P55D PRO | COREi7-875K | Asus HD5870 | 16GB DDR3 |
Wysłany: 2010-03-17, 15:44
mam nadal ten sam objaw co podałem wczesniej.
Tak sie zastanwaiam może mam cos przestawione w biosie co byc nie powinno......
EDIT:
314TeR miał rację z dym DSDT jak podmieniłem ten plik z innego źródła czyli pobrałem jescez raz z tego wątku to zaczął system funkcjonować.
Edit2:
314TeR powiedz czy sterownik od audio z Twojej płyty tez będzie działał?
Jeżeli tak to prosze podaj link do tego kexta a jak nie to podaj jesli mozesz oczywiscie link do kexta który bedzie działał u mnie.
314TeR miał rację z dym DSDT jak podmieniłem ten plik z innego źródła czyli pobrałem jescez raz z tego wątku to zaczął system funkcjonować.
Widać się przypałętała nie ta kopia co potrzeba... najważniejsze że działa
barylatko napisał/a:
314TeR powiedz czy sterownik od audio z Twojej płyty tez będzie działał?
Nie będzie działał. Na mojej jest ALC1200 na Twojej VIA17xx - to zupełnie inny układ. Jak będę miał więcej czasu to przyjrzę się dumpowi i może kto wie... odpalimy go...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.