Witam
Otóż mam problem związany z Kextem SleepEnabler po jego instalacji wyskakuje mi Kernel Panic Zdj w załaczniku
Czy jest możliwość Usunięcia tego Kexta poprzez Terminal albo właczenie systemu w jakiś inny sposób? W trybie safe boot równiesz wystepuje KP.
Wiek: 17 Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 92 Skąd: Okolice Krakowa
Wysłany: 2011-08-23, 14:11
Tylko że gdy odpalam terminala na plytce iatkos s3v2 to docelowo moge przegladac zawartosc plytki iatkos jak przelaczyc sie na dysk w ktorym mam zainstalowanego maca ? Probowalem tez wejsc na plytce w volumes i tam byl ten dysk na ktorym mam mac os ale nie moge go otworzyć komendą cd <nazwa> ?
Ja mam pytanie - walczę od pewnego czasu z acerem aspire one KAV60, udało mi się zainstalować iatkos s3v2 zrobiłem combo update do 10.6.8, system działa bez problemu oprócz wifi. Problem wystąpił po poleceniu sleep. Komp zasnął bez problemu lecz podczas próby uruchomienia przechodzi przez chameleona i pojawia się pasek wznawiania systemu po czym od razu KP.
Czy można jakoś cofnąć polecenie sleep tak żeby komputer się normalnie uruchomił? Chciałbym uniknąć ponownej instalacji systemu a za to powalczyć z wifi i funkcją sleep jeśli się da. Reszta działała bezproblemowo (grafika, audio, kamerka).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.