Witam. Uruchomiłem instalacje Retaila z bootcd od nawcoma ,którego kazał mi użyć oswaldini. I tu moje pytanie. Gdy uruchamia się instalacja jest taka linijka "AMD CPU deteced coś tam.. Modbin kernel used" czy coś takiego.
Czy ten kernel będzie użyty również po instalacji systemu?
Pomógł: 226 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Gru 2009 Posty: 4240 Skąd: Kraków / Brzeszcze
Wysłany: 2011-04-15, 23:31
Poczytaj blog nawcoma i dowiedz się jak działa jego bootcd ! Wbudowany jest tam skrypt do autodetekcji komponentów komputera i kexty wybierane są automatycznie na podstawie DevID. Z kernelem będzie podobnie.
a czy ta komenda odpali mi safe mode, tak żebym coś zobaczył? teraz mam black out po instalacji kext'ow dla X3100
albo, czy jest jakaś opcja, żeby odpalić bez tych sterowników? jak tylko zainstalowałem to odpalił mi się w jakiś domyślnych wartościach.
_________________ OSX 10.6.8|Phenom II x4 955 3.2 Ghz|Gigabyte GA-870A-UD3 USB3|4 GB 1333 Mhz|Gigabyte Radeon HD6850-podobno idealny do haMaca ale u mnie oczywiście nie działa xd|Dźwięk na USB-VoodooHDA mnie nie lubi :< |Windows 7 HP 64bit
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.