Zastanawia mnie czy snow poleci bez problemow jak i leo... 64bit dsmos i w sumie to tyle, i jak wyglada sprawa z GFX? mam 8800gt i dotychczas efi string, dodac gfx do dsdt sie nie udalo nie chce dzialac nie wiedziec czemu... i meczy mnie fakt ze bede mial problemy na snow bo ponoc efi strings nie trybia.
_________________ Lion na XPC z FakeSMC, DSDT Fix. P5Q Deluxe/8800GT/C2Q (Cstates by Asus UEFI)
Zastanawia mnie czy snow poleci bez problemow jak i leo... 64bit dsmos i w sumie to tyle, i jak wyglada sprawa z GFX? mam 8800gt i dotychczas efi string, dodac gfx do dsdt sie nie udalo nie chce dzialac nie wiedziec czemu... i meczy mnie fakt ze bede mial problemy na snow bo ponoc efi strings nie trybia.
ten watek nie jest od tego , robi sie bałagan potem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.