Zastanawia mnie czy snow poleci bez problemow jak i leo... 64bit dsmos i w sumie to tyle, i jak wyglada sprawa z GFX? mam 8800gt i dotychczas efi string, dodac gfx do dsdt sie nie udalo nie chce dzialac nie wiedziec czemu... i meczy mnie fakt ze bede mial problemy na snow bo ponoc efi strings nie trybia.
pod leo i Snow 8800gt powinna chodzic bez problemu - czasem jest tak ze dany string nie działa , trzeba szukać drugiego , najlepiej użyć aplikacji EFI Studio do tego do pobrania TU
jeżeli nie instalowałeś jeszcze to tu masz toturial
Jedyne czego sie obawiam to to ze apple cos namiesza i w dzien premiery nie bedzie dzialajacego dsmos albo decrypta i sobie nie zainstaluje Snowa
Plotkarze twierdzą, że build 10A432 Snow Leoparda uzyskał status Golden Master
Kod:
http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_master
developerzy dostali już ten 10A432 , jest to chyba obraz płyty , który zapewne wycieknie do sieci , teraz tylko czekac kiedy sie pojawi - i robić testy wówczas .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum użytkowników Mac OS X na PC. Co to jest Hackintosh. Instalacja Mac OS X na PC z płyty Retail. Instalacja i opisy dystrybucji iDeneb, iPC, Kalyway, Leo4ALL, iAtkos.